Energie vergelijken Ransdaal Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Ransdaal? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk hierbij aan stroomaanbieders als Essent en Powerpeers. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Ransdaal? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Vervolgens kies je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna vind je direct de goedkoopste energie. Van elke energieaanbieder vergelijk je de energiekosten per jaar en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina lees je alle details over gas, stroom en licht in Ransdaal.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €245

Een lage stroom- en gasrekening. Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Ransdaal? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Budget Energie .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Budget Energie €250 €20,83 €1.591,00
3 jaar Budget Energie €300 €8,33 €1.711,00
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.831,00

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van deze website vergelijk je supersnel en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Ransdaal”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Ransdaal:

 1. Budget Energie
 2. Greenchoice
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Ransdaal met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij NLE.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Ransdaal? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Ransdaal zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen stunten met fantastische welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €161

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie aankomende maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Ransdaal zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Leimuiden.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt direct de aantrekkelijkste energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Cruciaal: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Ransdaal


Profiteer van de goedkoopste energie in Ransdaal

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Ransdaal (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Goede service
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Tussentijds aanpassen
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Persoonlijk advies
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Inzicht in je verbruik
Verleidelijke acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Vaste prijs gas
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Betalen in termijnen
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Maandelijks bijstellen
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Overstaphulp
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Goede klantenservice
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Ransdaal

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Ransdaal? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij eenvoudig de meest goedkope leverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Voerendaal). Een goedkope aanbieder gezien? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Biest-Houtakker.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Voerendaal.