Energie vergelijken Goirle Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Goirle? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Toonaangevende partijen zijn stroommaatschappijen als bijvoorbeeld E.ON of Pure Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Goirle? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend selecteer je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere organisatie ontdek je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Via deze website vind je rijke informatie over gas, stroom en licht in Goirle.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €175

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Goirle? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €170 €14,17 €1.543,35
3 jaar Green Choice €370 €10,28 €1.663,35
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.783,35

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met deze website vergelijk je razendsnel en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Goirle”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Goirle:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Goirle die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welke van deze opties het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij een belangrijk deel van de stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Budget Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Goirle? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Goirle is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders hanteren doorgaans aantrekkelijke welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €237

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwgekozen energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Goirle zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Beek en Donk.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de aantrekkelijkste maatschappij voor jouw woning en verbruik. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Goirle


Overstappen naar de goedkoopste energie in Goirle

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu snel de goedkoopste stroom in Goirle (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Online verbruik inzien
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Termijnbedrag wijzigen
Hoge aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Direct overstappen
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Verschillende contracten
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Verbruik aanpassen
Goede aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Termijnbedrag wijzigen
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Charmante service
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Termijnbedrag wijzigen
Hoge aanbieding

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Online verbruik inzien
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Flexibele of vaste prijs
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Meerdere contracten
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Goirle

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Goirle? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij probleemloos de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw verbruik (Goirle). Een passende gas leverancier achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Rasquert.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Goirle.