Energie vergelijken Gorssel Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Gorssel? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders als bijvoorbeeld UnitedConsumers en Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Gorssel? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend check je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Per aanbieder vergelijk je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina ontdek je handige info over stroom, gas en licht in Gorssel.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €207

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Gorssel? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Delta .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Premie/maand Totaal
1 jaar Delta €210 €17,50 €1.543,55
3 jaar Delta €410 €11,39 €1.663,55
5 jaar Delta €0 €0 €1.783,55

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je vlot en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Gorssel”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Gorssel:

 1. Anode Energie
 2. MAIN Energie
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Gorssel waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij E.ON.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Gorssel? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Gorssel zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen werken met daverende welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €256

 1. Pluis uit hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Gorssel zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Beerta.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de goedkoopste aanbieder voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Gorssel


Vind de goedkoopste energie in Gorssel

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Gorssel (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Maandelijks bijstellen
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Meerdere contracten
Hoge aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Online account
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Online account
Aanzienlijke acties

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Verbruik aanpassen
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Hulp bij overstappen
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Snel overstappen
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Duidelijke voorwaarden
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Verbruik aanpassen
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Persoonlijk advies
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Goede service
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Gorssel

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor warm water en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Gorssel? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij direct de aantrekkelijkste gasleverancier. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven uit de regio (Lochem). Een passende partij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Readtsjerk.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Lochem.