Energie vergelijken Grashoek Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Grashoek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk hierbij aan stroommaatschappijen als bijvoorbeeld De Vastelastenbond en Qurrent. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Grashoek? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens check je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier check je de energiekosten per jaar en de hoogte van de cashback-korting. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website blader je door alle details over stroom, gas en licht in Grashoek.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar vandaag nog €213

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Grashoek? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Premie/maand Totaal
1 jaar Engie €160 €13,33 €1.544,05
3 jaar Engie €190 €5,28 €1.664,05
5 jaar Engie €0 €0 €1.784,05

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van deze pagina vergelijk je vluchtig en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Grashoek”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Grashoek:

 1. Clean Energy
 2. Fenor
 3. Vattenfall

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Grashoek met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Innova Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Grashoek? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Grashoek is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers stunten met interessante welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €188

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie toekomstige energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Grashoek zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Bellingwolde.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt eenvoudig de voordeligste aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Grashoek


Zo vind je de goedkoopste energie in Grashoek

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Grashoek (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Vaste prijs gas
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
Nette service
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Persoonlijk advies
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Online account
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Gemakkelijk oversluiten
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Online account
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Nette klantenservice
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Hulp bij overstappen
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Flexibele of vaste prijs
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Vaste prijs stroom
Interessante kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Variabele gasprijzen
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Grashoek

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Grashoek? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je eenvoudig de meest voordelige gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Peel en Maas). Een passende maatschappij gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Renswoude.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Peel en Maas.