Energie vergelijken Grevenbicht Start met vergelijken en krijg een korting tot €226


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Grevenbicht? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Vertrouwde namen zijn stroomaanbieders zoals bijv. Clean Energy of NLE. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Grevenbicht? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend tref je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere energieaanbieder zie je de prijs per jaar en de hoogte van de korting. Direct meer informatie lezen? Hier vind je alle info over stroom, gas en licht in Grevenbicht.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €196

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: langetermijncontracten zijn duurder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Grevenbicht? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Vattenfall €200 €16,67 €1.544,25
3 jaar Vattenfall €230 €6,39 €1.664,25
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.784,25

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via de vergelijker vergelijk je vlot en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Grevenbicht”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Grevenbicht:

 1. De Vastelastenbond
 2. Huismerk Energie
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Grevenbicht waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Grevenbicht? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Grevenbicht zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen bieden vaak reusachtige welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €280

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De nieuwgekozen leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Grevenbicht zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Per jaar krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Bemmel.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest aantrekkelijke maatschappij voor jouw situatie. Advies: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Tip: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Grevenbicht


Overstappen naar de goedkoopste energie in Grevenbicht

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu probleemloos de goedkoopste stroom in Grevenbicht (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Goede service
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Maandelijks bijstellen
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Nette klantenservice
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Eenvoudig afsluiten
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
2 jarig contract
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Tussentijds aanpassen
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Variabele gasprijzen
Hoge aanbieding

logo engie

Engie

Helemaal groen
2 jarig contract
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Diverse prijsafspraken
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Direct overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Goede service
Aanzienlijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Grevenbicht

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Grevenbicht? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je eenvoudig de voordeligste aanbieder. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Sittard-Geleen). Een betaalbare leverancier kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Reutum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Sittard-Geleen.