Energie vergelijken Bemmel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Bemmel? De keuze is vandaag de dag erg groot. Ongetwijfeld ken je wel stroom maatschappijen zoals bijv. Engie en Qurrent. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Bemmel? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna zie je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder ontdek je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de cashback-korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze website tref je rijke informatie over stroom, gas en licht in Bemmel.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €224

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Bemmel? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €210 €17,50 €1.518,05
3 jaar NLE €110 €3,06 €1.638,05
5 jaar NLE €0 €0 €1.758,05

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Bemmel”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Bemmel:

 1. Anode Energie
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Bemmel met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, in de weekenden en met bijv. kerst). Welk soort tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Clean Energy.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Bemmel? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Bemmel is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden je prachtige welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €288

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De volgende energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Bemmel zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Valthe.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de meest betaalbare energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Interessant: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Doorslaggevend: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Bemmel


Stap over naar de goedkoopste energie in Bemmel

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu snel de goedkoopste stroom in Bemmel (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Verbruik aanpassen
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Hulp bij overstappen
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Direct overstappen
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Online verbruik inzien
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Goede medewerkers
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

Groene stroom
Betalen in termijnen
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Direct overstappen
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Nette service
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

Helemaal groen
3 jarig contract
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Charmante service
Scherpe welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Goede medewerkers
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Bemmel

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Bemmel? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je meteen de meest voordelige gas aanbieder. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Lingewaard). Een goedkope leverancier kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Leuth.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Lingewaard.