Energie vergelijken Groede Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken in Groede? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk hierbij aan leveranciers van stroom als Energiedirect.nl of Leon Zeewolde. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Groede? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend check je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere aanbieder check je de prijs per jaar en de optionele welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je rijke informatie over stroom, gas en licht in Groede.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €237

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Groede? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Oxxio .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Bonus Korting/maand Totaal
1 jaar Oxxio €240 €20 €1.544,45
3 jaar Oxxio €270 €7,50 €1.664,45
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.784,45

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van onze tool vergelijk je gauw en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Groede”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Groede:

 1. Allure Energie
 2. Innova Energie
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Groede waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan de koelkast of vriezer. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Pure Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Groede? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Groede is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas kunnen een aanbod doen met aantrekkelijke welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €232

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aanstaande energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Groede zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Elke 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Benneveld.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt meteen de meest voordelige leverancier die past bij jouw situatie. Let op: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Tip: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Groede


Profiteer van de goedkoopste energie in Groede

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Groede (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zeeland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
2 jaar vast of variabel
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Sympatieke service
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Vaste & variabele prijzen
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Contract wijzigen
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Flexibele of vaste prijs
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

100% duurzaam
Verbruik advies
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Online verbruik inzien
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Diverse prijsafspraken
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Vaste & variabele prijzen
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Groede

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Groede? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij snel de aantrekkelijkste maatschappij. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Sluis). Een voordelige maatschappij achterhaald? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Rhee.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Sluis.