Energie vergelijken Rhee Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Rhee? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn stroomaanbieders als Vrijopnaam of Greenchoice. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Rhee? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij tref je de kosten per 12 maanden en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website check je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Rhee.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €221

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: lange verbintenissen zijn gepeperder dan een kortdurend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Rhee? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Delta .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Delta €180 €15,00 €1.592,15
3 jaar Delta €210 €5,83 €1.712,15
5 jaar Delta €0 €0 €1.832,15

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van de vergelijker vergelijk je razendsnel en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Rhee”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Rhee:

 1. Allure Energie
 2. Essent
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Rhee waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Clean Energy.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Rhee? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Rhee zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders hebben gewoonlijk goede welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €129

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw “nieuwe” maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Rhee zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Drenthe. Na afloop van elk jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Lewedorp.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de meest betaalbare leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Rhee


Stap over naar de goedkoopste energie in Rhee

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Rhee (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Vriendelijke service
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert panelen
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Nette service
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Snel overstappen
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Slimme meter
Termijnbedrag wijzigen
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Verschillende contracten
Aanzienlijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Maandelijks bijstellen
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

ENGIE app
2 jarig contract
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Overstaphulp
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Goede medewerkers
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Overstaphulp
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Rhee

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Rhee? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je direct de meest voordelige gasmaatschappij. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Assen). Een voordelige leverancier aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Bocholtz.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Assen.