Energie vergelijken Rhenoy Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Rhenoy? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn stroom maatschappijen zoals bijv. Energieflex en Pure Energie. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Rhenoy? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier vergelijk je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke cashback-korting. Advies nodig? Via deze pagina blader je door alle details over gas, stroom en licht in Rhenoy.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €267

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode ontvang je een leuke korting. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Rhenoy? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Eneco .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Eneco €220 €18,33 €1.592,35
3 jaar Eneco €250 €6,94 €1.712,35
5 jaar Eneco €0 €0 €1.832,35

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via onze tool vergelijk je supersnel en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Rhenoy”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Rhenoy:

 1. DELTA
 2. Innova Energie
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Rhenoy waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en nationale feestdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Eneco.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Rhenoy? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Rhenoy is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers bieden namelijk serieuze welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €235

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw toekomstige energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Rhenoy zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Liempde.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft ogenblikkelijk de meest voordelige stroom maatschappij voor jouw situatie. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Suggestie: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Rhenoy


Ontdek de goedkoopste energie in Rhenoy

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Rhenoy (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Variabele gasprijzen
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Online verbruik inzien
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Meerdere contracten
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Goede klantenservice
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Online account
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Overstaphulp
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Charmante service
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Goede service
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Variabele gasprijzen
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Vaste prijs gas
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
3 jarig contract
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Rhenoy

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Rhenoy? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je makkelijk de meest goedkope gasleverancier. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Geldermalsen). Een voordelige partij gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Boer.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Geldermalsen.