Energie vergelijken Groot-Ammers Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Groot-Ammers? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk maar aan stroomaanbieders als Budget Energie en Qurrent. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Groot-Ammers? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend zie je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere verstrekker vergelijk je de jaarlijkse kosten en de geldende korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina lees je alle details over gas, stroom en licht in Groot-Ammers.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €219

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Groot-Ammers? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Eneco €190 €15,83 €1.544,95
3 jaar Eneco €370 €10,28 €1.664,95
5 jaar Eneco €0 €0 €1.784,95

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je razendsnel en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Groot-Ammers”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Groot-Ammers:

 1. Budget Energie
 2. Energieflex
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Groot-Ammers met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welke van deze opties het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over Westland Infra.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Groot-Ammers? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Groot-Ammers zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders hanteren doorgaans reusachtige welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €208

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De toekomstige energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Groot-Ammers zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Na een periode van een jaar heb je dan recht op een compensatie. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Bergen aan Zee.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt eenvoudig de meest voordelige stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Cruciaal: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Groot-Ammers


Overstappen naar de goedkoopste energie in Groot-Ammers

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu snel de goedkoopste stroom in Groot-Ammers (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert panelen
3 jarig contract
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Verschillende contracten
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Charmante service
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Overstapservice
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Snel oversluiten
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Goede medewerkers
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Verschillende contracten
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Simpele voorwaarden
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Sympatieke service
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Diverse prijsafspraken
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Groot-Ammers

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, voor warm water en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Groot-Ammers? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw verbruik (Molenwaard). Een goedkope gasmaatschappij ontdekt? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Riethoven.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Molenwaard.