Energie vergelijken Grootebroek Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Grootebroek? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Hierbij kun je denken aan leveranciers van stroom zoals bijv. UnitedConsumers en Qwint. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Grootebroek? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vergelijk je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker vind je de energiekosten per jaar en de geldende cashback-korting. Advies nodig? Op onze website lees je alle info over stroom, gas en licht in Grootebroek.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €235

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Grootebroek? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van NLE .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar NLE €200 €16,67 €1.545,00
3 jaar NLE €380 €10,56 €1.665,00
5 jaar NLE €0 €0 €1.785,00

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Grootebroek”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Grootebroek:

 1. Budget Energie
 2. Essent
 3. Vrijopnaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Grootebroek waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Endinet Groep.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Grootebroek? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Grootebroek is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Leveranciers hanteren doorgaans huizenhoge welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €243

 1. Achterhaal hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je toekomstige aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Grootebroek zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Bergen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet meteen de meest voordelige leverancier die past bij jouw situatie. Let op: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Grootebroek


Vind de goedkoopste energie in Grootebroek

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Grootebroek (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Online verbruik inzien
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
Aangename service
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

HollandseWind
3 jarig contract
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
3 jarig contract
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Vaste prijs stroom
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Flexibele stroomprijs
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Persoonlijke service
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Contract wijzigen
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Hulp bij overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Goede service
Fikse welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Grootebroek

Gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Grootebroek? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij direct de meest goedkope maatschappij. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Stede Broec). Een interessante gas leverancier gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Rietmolen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Stede Broec.