Energie vergelijken Grubbenvorst Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €228


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Grubbenvorst? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Gerespecteerde organisaties zijn aanbieders van stroom zoals bijv. Engie of Qurrent. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Grubbenvorst? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Op deze pagina vind je alle details over stroom, gas en licht in Grubbenvorst.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €180

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Grubbenvorst? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van EnergieFlex .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar EnergieFlex €240 €20 €1.545,20
3 jaar EnergieFlex €420 €11,67 €1.665,20
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.785,20

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels deze pagina vergelijk je rap en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Grubbenvorst”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Grubbenvorst:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Grubbenvorst met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (in de nacht, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Allure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Grubbenvorst? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In Grubbenvorst is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen bieden vaak reusachtige welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €142

 1. Trek na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en scherpste aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je toekomstige energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Grubbenvorst zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Berghem.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt nu de meest betaalbare leverancier voor jouw situatie. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Grubbenvorst


Vind de goedkoopste energie in Grubbenvorst

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Grubbenvorst (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Duidelijke voorwaarden
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Vaste prijs gas
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Tussentijds aanpassen
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Charmante service
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Verbruik aanpassen
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Charmante service
Aantrekkelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Diverse prijsafspraken
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Snel overstappen
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Tussentijds aanpassen
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Grubbenvorst

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Grubbenvorst? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je razendsnel de aantrekkelijkste gas aanbieder. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Horst aan de Maas). Een passende maatschappij ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Rijnsburg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Horst aan de Maas.