Energie vergelijken Gulpen Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €278


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Gulpen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk maar aan stroom maatschappijen zoals bijv. Vandebron of Qurrent. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Gulpen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens check je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Per aanbieder zie je de energiekosten per jaar en de hoogte van de korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op deze pagina blader je door uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Gulpen.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €187

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Gulpen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Engie €250 €20,83 €1.545,25
3 jaar Engie €110 €3,06 €1.665,25
5 jaar Engie €0 €0 €1.785,25

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Gulpen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Gulpen:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Gulpen waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de koelkast of vriezer. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Anode Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Gulpen? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Gulpen zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Leveranciers werken met hoge welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €243

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De toekomstige energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Gulpen zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Bergschenhoek.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt eenvoudig de meest aantrekkelijke stroom maatschappij die past bij jouw situatie. Goed om te weten: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Aanwijzing: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Gulpen


Zo vind je de goedkoopste energie in Gulpen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu razendsnel de goedkoopste stroom in Gulpen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Goede medewerkers
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert panelen
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
2 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Vriendelijke service
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Snel overstappen
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

100% groen
Snel overstappen
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
2 jarig contract
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Direct overstappen
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Diverse prijsafspraken
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
1 jarig contract
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Gulpen

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Gulpen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij razendsnel de goedkoopste gas aanbieder. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gasprijzen uit de regio (Gulpen-Wittem). Een interessante aanbieder gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Rijpwetering.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Gulpen-Wittem.