Energie vergelijken Bergschenhoek Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €268


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Bergschenhoek? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn aanbieders van stroom zoals Clean Energy en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Bergschenhoek? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder selecteer je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie zie je de prijs per jaar en de aantrekkelijke korting. Hulp nodig bij kiezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Bergschenhoek.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €239

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Bergschenhoek? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Vattenfall.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €110 €9,17 €1.519,05
3 jaar Vattenfall €310 €8,61 €1.639,05
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.759,05

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van deze pagina vergelijk je gauw en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Bergschenhoek”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Bergschenhoek:

 1. DELTA
 2. Leon Zeewolde
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Bergschenhoek waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Powerpeers.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Bergschenhoek? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Bergschenhoek is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers bieden vaak fantastische welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €194

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwgekozen maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Bergschenhoek zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Velp.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest aantrekkelijke stroom maatschappij die past bij jouw situatie. Belangrijk: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Interessant: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Bergschenhoek


Zo vind je de goedkoopste energie in Bergschenhoek

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu snel de goedkoopste stroom in Bergschenhoek (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Jaren actief
Goede medewerkers
Verleidelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
3 jaar vast of variabel
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Vaste prijs gas
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Persoonlijke service
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Betalen in termijnen
Hoge welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Tussentijds aanpassen
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Overstapservice
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Diverse prijsafspraken
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Bergschenhoek

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Bergschenhoek? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij binnen no-time de voordeligste gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Lansingerland). Een voordelige aanbieder achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Limmen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Lansingerland.