Energie vergelijken Guttecoven Start met vergelijken en krijg een korting tot €286


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Guttecoven? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn stroommaatschappijen zoals Eneco en Huismerk Energie. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Guttecoven? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vind je meteen de goedkoopste energie. Van iedere maatschappij ontdek je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Hier lees je alle info over gas, stroom en licht in Guttecoven.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €193

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Guttecoven? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Premie/maand Totaal
1 jaar Energiedirect.nl €110 €9,17 €1.545,30
3 jaar Energiedirect.nl €120 €3,33 €1.665,30
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.785,30

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels deze website vergelijk je snel & zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Guttecoven”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Guttecoven:

 1. Energiedirect.nl
 2. Leon Zeewolde
 3. Qurrent

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Guttecoven waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je relatief veel van de energie in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Budget Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Guttecoven? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Guttecoven zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders kunnen een aanbod doen met huizenhoge welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €283

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Guttecoven zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Beringe.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de aantrekkelijkste stroomleverancier voor jou. Interessant: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Tip: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Guttecoven


Zo vind je de goedkoopste energie in Guttecoven

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Guttecoven (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Betalen in termijnen
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Nette service
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Contract wijzigen
Prominente kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Contract wijzigen
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Online account
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Betalen in termijnen
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Persoonlijk advies
Fikse welkomstpremie

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Flexibele of vaste prijs
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Verschillende contracten
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Guttecoven

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Guttecoven? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij eenvoudig de aantrekkelijkste maatschappij. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Sittard-Geleen). Een interessante maatschappij ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Rijs.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Sittard-Geleen.