Energie vergelijken Haaften Start met vergelijken en bespaar maar liefst €282


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en haastig energieprijzen vergelijken in Haaften? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Gerespecteerde organisaties zijn stroommaatschappijen zoals Essent en HVC. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Haaften? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij check je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door alle details over stroom, gas en licht in Haaften.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €179

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Haaften? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Vattenfall.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Vattenfall €140 €11,67 €1.545,45
3 jaar Vattenfall €150 €4,17 €1.665,45
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.785,45

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Op basis van deze website vergelijk je razendsnel en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Haaften”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Haaften:

 1. Clean Energy
 2. MAIN Energie
 3. Powerpeers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Haaften met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw energie op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van DELTA.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Haaften? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Haaften zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas geven jouw goede welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €241

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwe energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Haaften zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Berkenwoude.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt direct de voordeligste stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Goed om te weten: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Haaften


Ontdek de goedkoopste energie in Haaften

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Haaften (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Snel oversluiten
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
Overstapservice
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Goede medewerkers
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Overstaphulp
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

NL windenergie
Simpele voorwaarden
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Overstaphulp
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Persoonlijk advies
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Verbruik advies
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Haaften

Gasverbruik neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Haaften? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je meteen de meest goedkope maatschappij. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Neerijnen). Een geschikte maatschappij kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Rijssen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Neerijnen.