Energie vergelijken Haastrecht Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €279


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Haastrecht? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Toonaangevende partijen zijn stroommaatschappijen zoals bijv. Allure Energie en Oxxio. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Haastrecht? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder selecteer je de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van elke aanbieder vind je de energiekosten per jaar en de optionele cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Hier check je bruikbare info over stroom, gas en licht in Haastrecht.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €195

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Haastrecht? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €240 €20 €1.545,95
3 jaar Budget Energie €250 €6,94 €1.665,95
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.785,95

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met de vergelijker vergelijk je vlot en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Haastrecht”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Haastrecht:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. Qurrent

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Haastrecht met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke optie voor jou het beste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij HVC.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Haastrecht? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Haastrecht is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers geven namelijk interessante welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €142

 1. Pluis uit hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je nieuwgekozen aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Haastrecht zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Beverwijk.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de voordeligste stroomleverancier voor jou. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Interessant: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Haastrecht


Vind de goedkoopste energie in Haastrecht

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Haastrecht (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Online account
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Vaste & variabele prijzen
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Online verbruik inzien
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Charmante service
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

100% groen
Goede medewerkers
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Overstaphulp
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

100% duurzaam
Goede medewerkers
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Hulp bij overstappen
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Snel oversluiten
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Haastrecht

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de energienota. Gas wordt verbruikt om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Haastrecht? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je zonder moeite de meest voordelige leverancier. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Vlist). Een voordelige gas leverancier ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Roermond.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Vlist.