Energie vergelijken Haelen Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €289


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Haelen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Gerespecteerde organisaties zijn stroom maatschappijen zoals bijv. DELTA en Pure Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Haelen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Daarna kies je de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij tref je de prijs per jaar en de beschikbare cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Hier check je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Haelen.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €200

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Haelen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Vattenfall .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €250 €20,83 €1.546,00
3 jaar Vattenfall €260 €7,22 €1.666,00
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.786,00

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Haelen”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Haelen:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Haelen met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en met bijv. kerst). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw energie in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Innova Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Haelen? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Haelen zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen werken met huizenhoge welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €150

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw toekomstige leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze kersverse overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Haelen zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Iedere 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Biddinghuizen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de goedkoopste stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Suggestie: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Goed om te weten: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Haelen


Vind de goedkoopste energie in Haelen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Haelen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
1 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Duidelijke voorwaarden
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
2 jaar vast of variabel
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
3 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Vriendelijke service
Goede aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Betalen in termijnen
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Vaste & variabele prijzen
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Snel oversluiten
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
2 jarig contract
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Haelen

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, om water op te warmen en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Haelen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je snel de meest betaalbare gasleverancier. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Leudal). Een interessante organisatie ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Rogat.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Leudal.