Energie vergelijken Hansweert Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Hansweert? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Vertrouwde namen zijn stroomleveranciers als bijvoorbeeld Budget Energie en MAIN Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Hansweert? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder check je de kosten per 12 maanden en de optionele welkomstpremie. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door uitvoerige details over gas, stroom en licht in Hansweert.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €266

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Hansweert? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Budget Energie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €210 €17,50 €1.546,55
3 jaar Budget Energie €370 €10,28 €1.666,55
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.786,55

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van deze pagina vergelijk je gauw en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Hansweert”. Je kunt ook filteren op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Hansweert:

 1. Clean Energy
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Hansweert met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en nationale feestdagen). Welke type tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je relatief veel van de energie op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over UnitedConsumers.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Hansweert? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Hansweert zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen kunnen een aanbod doen met fantastische welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €296

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw “nieuwe” energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Hansweert zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Blankenham.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt direct de meest aantrekkelijke aanbieder voor jouw woning en verbruik. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Hansweert


Ontdek de goedkoopste energie in Hansweert

Betaal jij teveel voor de stroom? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Hansweert (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Online account
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Online account
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Persoonlijk advies
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Vaste prijs gas
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Nette service
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

ENGIE app
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Verbruik aanpassen
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Verbruik aanpassen
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Goede medewerkers
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Hansweert

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de energienota. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Hansweert? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij binnen mum van tijd de meest voordelige gas aanbieder. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en check aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Reimerswaal). Een interessante leverancier kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Rotsterhaule.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Reimerswaal.