Energie vergelijken Harreveld Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €264


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Harreveld? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk maar aan leveranciers van stroom zoals bijv. Budget Energie of HVC. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Harreveld? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens check je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere energieaanbieder zie je de energiekosten per jaar en de eventuele. welkomstpremie. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website lees je bruikbare info over gas, stroom en licht in Harreveld.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €179

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan ontvang je een leuke korting. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Harreveld? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €240 €20 €1.547,45
3 jaar Green Choice €230 €6,39 €1.667,45
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.787,45

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels onze tool vergelijk je snel & zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Harreveld”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Harreveld:

 1. Anode Energie
 2. Engie
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Harreveld die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van de energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van E.ON.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Harreveld? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Harreveld is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas bieden je sublieme welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €251

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De toekomstige maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Harreveld zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Per jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Boelenslaan.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de goedkoopste leverancier voor jou. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Belangrijk: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Harreveld


Stap over naar de goedkoopste energie in Harreveld

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Harreveld (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Online account
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Snel oversluiten
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Persoonlijk advies
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Meerdere contracten
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Snel oversluiten
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
3 jarig contract
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Eenvoudig afsluiten
Aanzienlijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Tussentijds aanpassen
Hoge aanbiedingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Goede klantenservice
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Direct overstappen
Fikse aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Behulpzame service
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Harreveld

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Harreveld? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je snel & overzichtelijk de voordeligste leverancier. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Oost Gelre). Een betaalbare partij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Den Haag.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Oost Gelre.