Energie vergelijken Hedel Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €283


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Hedel? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders als bijvoorbeeld E.ON of Qurrent. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Hedel? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier vind je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Via deze website check je alle info over stroom, gas en licht in Hedel.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €221

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Hedel? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €230 €19,17 €1.548,15
3 jaar Energiedirect.nl €370 €10,28 €1.668,15
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.788,15

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van deze website vergelijk je snel & soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Hedel”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Hedel:

 1. E.ON
 2. HVC
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Hedel waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Hedel? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Hedel zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers hebben gewoonlijk sublieme welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €136

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw “nieuwe” maatschappij regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Hedel zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Born.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft nu de meest betaalbare stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Let op: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Tip: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Hedel


Profiteer van de goedkoopste energie in Hedel

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu razendsnel de goedkoopste stroom in Hedel (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Verschillende contracten
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Slim besparen
Flexibele gasprijs
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Contract wijzigen
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Goede service
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

Windtegoed
Termijnbedrag wijzigen
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Betalen in termijnen
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Diverse prijsafspraken
Prominente kortingen

logo engie

Engie

Helemaal groen
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Sympatieke service
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Overstaphulp
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Hedel

Gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Hedel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij direct de aantrekkelijkste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en check aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Maasdriel). Een betaalbare leverancier kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Sandfirden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Maasdriel.