Energie vergelijken Heemskerk Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €283


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken in Heemskerk? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan erkende aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Clean Energy en MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Heemskerk? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend bepaal je de looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie ontdek je de energiekosten per jaar en de optionele welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Heemskerk.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €217

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Heemskerk? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €150 €12,50 €1.548,50
3 jaar Oxxio €120 €3,33 €1.668,50
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.788,50

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Heemskerk”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Heemskerk:

 1. Allure Energie
 2. HVC
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Heemskerk met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welk soort tarief het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder UnitedConsumers.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Heemskerk? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Heemskerk zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen geven jouw fantastische welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €254

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Je nieuwgekozen aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Heemskerk zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Boskoop.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt meteen de aantrekkelijkste maatschappij voor jouw woning en verbruik. Cruciaal: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Noemenswaardig: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Heemskerk


Ontdek de goedkoopste energie in Heemskerk

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Heemskerk (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Verbruik aanpassen
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Direct overstappen
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Snel af te sluiten
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Verbruik aanpassen
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Betalen in termijnen
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Direct overstappen
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vriendelijke service
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Inzicht in je verbruik
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Behulpzame service
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Contract wijzigen
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Heemskerk

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Heemskerk? Met behulp van onze gas-vergelijker check je zonder moeite de meest goedkope maatschappij. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven uit de regio (Heemskerk). Een voordelige gas leverancier ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Schagerbrug.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Heemskerk.