Energie vergelijken Heerle Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €287


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Heerle? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers zoals bijv. Allure Energie en Greenchoice. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Heerle? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend check je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder check je de energiekosten per jaar en de optionele cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Hier check je handige info over stroom, gas en licht in Heerle.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €249

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Heerle? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Vattenfall €230 €19,17 €1.548,90
3 jaar Vattenfall €200 €5,56 €1.668,90
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.788,90

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van deze pagina vergelijk je supersnel en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Heerle”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Heerle:

 1. De Vastelastenbond
 2. Leon Zeewolde
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Heerle waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Endinet Groep.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Heerle? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Heerle zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders hebben gewoonlijk serieuze welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €143

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Heerle zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Boxtel.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt direct de meest voordelige aanbieder die past bij jouw situatie. Suggestie: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Heerle


Overstappen naar de goedkoopste energie in Heerle

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Heerle (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Nette service
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Vaste prijs gas
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Contract wijzigen
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Sympatieke service
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Snel oversluiten
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene stroom
Snel overstappen
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Gemakkelijk oversluiten
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

Helemaal groen
Aangename service
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Persoonlijk advies
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Verschillende contracten
Flinke welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Heerle

Het verbruik van gas bepaalt deels de energienota. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Heerle? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij moeiteloos de meest betaalbare leverancier. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw woning (Roosendaal). Een betaalbare organisatie ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Scharnegoutum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Roosendaal.