Energie vergelijken Boxtel Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Boxtel? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn stroomaanbieders zoals bijv. Energieflex en Qurrent. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Boxtel? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier zie je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Via deze website lees je handige info over gas, stroom en licht in Boxtel.

Alle organisaties

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €240

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Boxtel? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Eneco .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €240 €20 €1.522,70
3 jaar Eneco €400 €11,11 €1.642,70
5 jaar Eneco €0 €0 €1.762,70

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels onze tool vergelijk je snel & vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Boxtel”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Boxtel:

 1. Energiedirect.nl
 2. Leon Zeewolde
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Boxtel met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij MAIN Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Boxtel? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Boxtel zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders kunnen een aanbod doen met verrassende welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €176

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwgekozen energieaanbieder regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Boxtel zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Waarde.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt eenvoudig de aantrekkelijkste maatschappij voor jou. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Tip: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Boxtel


Stap over naar de goedkoopste energie in Boxtel

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Boxtel (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Snel oversluiten
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Tussentijds aanpassen
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Overstapservice
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
3 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Snel af te sluiten
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Simpele voorwaarden
Interessante kortingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Direct overstappen
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Vriendelijke service
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
2 jarig contract
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
3 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Boxtel

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Boxtel? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je vandaag nog de voordeligste gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Boxtel). Een passende leverancier gevonden? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Mariaparochie.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Boxtel.