Energie vergelijken Heesselt Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €287


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Heesselt? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn stroom maatschappijen zoals Essent en Huismerk Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Heesselt? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna kies je de looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker tref je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke korting. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina lees je bruikbare info over gas, stroom en licht in Heesselt.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €215

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan ontvang je een leuke korting. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Heesselt? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar NLE €110 €9,17 €1.549,05
3 jaar NLE €230 €6,39 €1.669,05
5 jaar NLE €0 €0 €1.789,05

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Heesselt”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Heesselt:

 1. Eneco
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Heesselt met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Coteq Netbeheer.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Heesselt? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Heesselt is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders stunten met formidabele welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €279

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwgekozen aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Heesselt zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Brandwijk.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Let op: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Heesselt


Overstappen naar de goedkoopste energie in Heesselt

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Heesselt (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Overstapservice
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Inzicht in je verbruik
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Persoonlijk advies
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Meerdere contracten
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Verbruik aanpassen
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

Windtegoed
Overstapservice
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Contract wijzigen
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Hulp bij overstappen
Prominente acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Behulpzame service
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
3 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Heesselt

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Heesselt? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij eenvoudig de meest goedkope aanbieder. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Neerijnen). Een geschikte partij kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Scheemda.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Neerijnen.