Energie vergelijken Heeswijk-Dinther Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Heeswijk-Dinther? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders zoals bijv. De Vastelastenbond of Fenor. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Heeswijk-Dinther? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna zie je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Per aanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina lees je bruikbare info over gas, stroom en licht in Heeswijk-Dinther.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €198

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Heeswijk-Dinther? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €120 €10 €1.549,10
3 jaar Oxxio €240 €6,67 €1.669,10
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.789,10

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via onze zoekmachine vergelijk je supersnel en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Heeswijk-Dinther”. Je kunt ook filteren op stroom van wind of de zon. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Heeswijk-Dinther:

 1. E.ON
 2. Greenchoice
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Heeswijk-Dinther met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Allure Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Heeswijk-Dinther? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Heeswijk-Dinther zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom binnen jouw contract veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders hebben gewoonlijk prachtige welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €193

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwgekozen leverancier regelt de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Heeswijk-Dinther zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Brantgum.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt in een oogopslag de aantrekkelijkste stroomaanbieder voor jou. Tip: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Doorslaggevend: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Heeswijk-Dinther


Profiteer van de goedkoopste energie in Heeswijk-Dinther

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Heeswijk-Dinther (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Aangename service
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Snel oversluiten
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Contract wijzigen
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Online account
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Verbruik aanpassen
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Online account
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Online verbruik inzien
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Overstapservice
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Goede service
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Snel af te sluiten
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Maandelijks bijstellen
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Heeswijk-Dinther

Ons gasverbruik bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, om te douchen en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Heeswijk-Dinther? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij snel de voordeligste gasleverancier. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Bernheze). Een passende aanbieder kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Scheerwolde.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Bernheze.