Energie vergelijken Heeze Start met vergelijken en bespaar wel €241


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Heeze? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen zoals Allure Energie en NLE. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Heeze? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij zie je de jaarlijkse kosten en de optionele korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Via deze website vind je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Heeze.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €199

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Heeze? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €140 €11,67 €1.549,20
3 jaar Green Choice €260 €7,22 €1.669,20
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.789,20

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van deze pagina vergelijk je vlot en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Heeze”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van wind of de zon. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Heeze:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Heeze die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welke van deze opties het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Budget Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Heeze? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In Heeze is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders bieden vaak goede welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €236

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie aankomende aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Heeze zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Bredevoort.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de voordeligste leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Tip: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Heeze


Stap over naar de goedkoopste energie in Heeze

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Heeze (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Slim besparen
Overstapservice
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Verbruik aanpassen
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Meerdere contracten
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Slimme meter
Charmante service
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Verschillende contracten
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Snel overstappen
Mooie welkomstbonus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Contract wijzigen
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Simpele voorwaarden
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Heeze

Het verbruik van gas bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Heeze? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je binnen no-time de aantrekkelijkste maatschappij. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Heeze-Leende). Een geschikte aanbieder gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Schelluinen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Heeze-Leende.