Energie vergelijken Hei- en Boeicop Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €289


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Hei- en Boeicop? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn leveranciers van stroom zoals bijv. Clean Energy of Powerpeers. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Hei- en Boeicop? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna vind je regelrecht de goedkoopste energie. Van iedere aanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de optionele cashback-korting. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina tref je bruikbare info over stroom, gas en licht in Hei- en Boeicop.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €185

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Wanneer je langere tijd klant wordt zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Hei- en Boeicop? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Energiedirect.nl .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €170 €14,17 €1.549,35
3 jaar Energiedirect.nl €290 €8,06 €1.669,35
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.789,35

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Hei- en Boeicop”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Hei- en Boeicop:

 1. De Vastelastenbond
 2. Essent
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Hei- en Boeicop met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welk soort tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van de stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over DELTA.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Hei- en Boeicop? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Hei- en Boeicop zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas geven namelijk enorme welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €197

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Spot de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwe aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Hei- en Boeicop zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zuid-Holland. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Breezanddijk.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de meest voordelige maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Tip: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Hei- en Boeicop


Overstappen naar de goedkoopste energie in Hei- en Boeicop

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Hei- en Boeicop (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zuid-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Vaste prijs gas
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Goede klantenservice
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Online account
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Meerdere contracten
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Online account
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Eenvoudig afsluiten
Interessante acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Snel oversluiten
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Goede service
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Diverse prijsafspraken
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Hei- en Boeicop

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Hei- en Boeicop? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je zonder moeite de aantrekkelijkste maatschappij. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Zederik). Een geschikte gas leverancier kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Scherpenzeel.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Zederik.