Energie vergelijken Breezanddijk Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €242


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Breezanddijk? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn leveranciers van stroom als Anode Energie of Oxxio. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Breezanddijk? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna selecteer je de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder vergelijk je de prijs per jaar en de optionele cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Breezanddijk.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €264

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Breezanddijk? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €180 €15,00 €1.523,15
3 jaar Budget Energie €170 €4,72 €1.643,15
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.763,15

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van onze tool vergelijk je razendsnel en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Breezanddijk”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Breezanddijk:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Breezanddijk waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, in het weekend en met bijv. kerst). Welke van deze opties het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij UnitedConsumers.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Breezanddijk? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Breezanddijk is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met aantrekkelijke welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €180

 1. Achterhaal hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De aankomende energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Breezanddijk zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Friesland. Elk jaar ontvang je een vereffening. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Wagenberg.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de goedkoopste stroomleverancier die past bij jouw situatie. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Interessant: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Breezanddijk


Ontdek de goedkoopste energie in Breezanddijk

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Breezanddijk (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Friesland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Vaste prijs gas
Aanzienlijke acties

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Variabele gasprijzen
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
3 jarig contract
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Direct overstappen
Aanzienlijke acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Betalen in termijnen
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Vaste prijs gas
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Behulpzame service
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Snel af te sluiten
Concurrerende acties

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Snel oversluiten
Mooie aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Goede service
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Breezanddijk

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Breezanddijk? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je makkelijk de goedkoopste gasmaatschappij. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Súdwest-Fryslân). Een betaalbare aanbieder aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Marle.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Súdwest-Fryslân.