Energie vergelijken Heibloem Start met vergelijken en bespaar maar liefst €257


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Heibloem? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn stroommaatschappijen als Engie of Huismerk Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Heibloem? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Aansluitend kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere verstrekker tref je de energiekosten per jaar en de beschikbare cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina vind je rijke informatie over stroom, gas en licht in Heibloem.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €203

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Heibloem? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Delta €180 €15,00 €1.549,40
3 jaar Delta €300 €8,33 €1.669,40
5 jaar Delta €0 €0 €1.789,40

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Op basis van deze website vergelijk je vluchtig en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Heibloem”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Heibloem:

 1. De Vastelastenbond
 2. Innova Energie
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Heibloem waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij E.ON.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Heibloem? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In Heibloem zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers geven jouw serieuze welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €251

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aanstaande leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Heibloem zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Breskens.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt direct de meest betaalbare stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Interessant: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Heibloem


Ontdek de goedkoopste energie in Heibloem

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Heibloem (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
2 jarig contract
Aanzienlijke acties

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Snel overstappen
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Hulp bij overstappen
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Sympatieke service
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Duidelijke voorwaarden
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Sympatieke service
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Helemaal groen
Online verbruik inzien
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Verbruik advies
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Hulp bij overstappen
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Sympatieke service
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Heibloem

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, om te douchen en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Heibloem? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je in luttele seconden de voordeligste gasmaatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Leudal). Een goedkope partij gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Schettens.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Leudal.