Energie vergelijken Heikant Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Heikant? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan stroom maatschappijen zoals Energieflex en HVC. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Heikant? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna tref je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Van elke organisatie tref je de kosten op jaarbasis en de eventuele. welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door handige info over gas, stroom en licht in Heikant.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €261

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Heikant? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van NLE.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €230 €19,17 €1.549,65
3 jaar NLE €350 €9,72 €1.669,65
5 jaar NLE €0 €0 €1.789,65

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Heikant”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Heikant:

 1. Clean Energy
 2. MAIN Energie
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Heikant met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welke van deze opties het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Essent.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Heikant? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Heikant is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen hebben gewoonlijk sensationele welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €192

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie nieuwe aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Heikant zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Elke 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Britsum.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft nu de meest aantrekkelijke stroomleverancier voor jou. Let op: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Heikant


Vind de goedkoopste energie in Heikant

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Heikant (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Eenvoudig afsluiten
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Termijnbedrag wijzigen
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Verschillende contracten
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Verschillende contracten
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Online account
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Slimme meter
Overstaphulp
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Nette service
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Verschillende contracten
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Betalen in termijnen
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Goede service
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Goede service
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Maandelijks bijstellen
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Heikant

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Heikant? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij zonder moeite de meest goedkope leverancier. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Hulst). Een betaalbare gas leverancier ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Schijndel.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Hulst.