Energie vergelijken Heinenoord Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €279


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Heinenoord? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn stroommaatschappijen zoals E.ON of Oxxio. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Heinenoord? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend kies je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna check je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder vergelijk je de jaarlijkse kosten en de optionele cashback-korting. Direct meer informatie lezen? Op onze website ontdek je praktische info over gas, stroom en licht in Heinenoord.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €223

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Heinenoord? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Bonus Korting/maand Totaal
1 jaar EnergieFlex €120 €10 €1.549,85
3 jaar EnergieFlex €390 €10,83 €1.669,85
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.789,85

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via onze tool vergelijk je vluchtig en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Heinenoord”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Heinenoord:

 1. Budget Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Powerpeers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Heinenoord waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van de stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Ga aan de slag met energie van HVC.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Heinenoord? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Heinenoord zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen geven namelijk sensationele welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €286

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw nieuwe aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Heinenoord zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Broek op Langedijk.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt nu de meest voordelige leverancier voor jouw woning en verbruik. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Heinenoord


Zo vind je de goedkoopste energie in Heinenoord

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu direct de goedkoopste stroom in Heinenoord (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zuid-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Diverse prijsafspraken
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Charmante service
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Verschillende contracten
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Persoonlijke service
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

Groene energie
Vaste prijs stroom
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Persoonlijk advies
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Verbruik advies
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Aangename service
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Verschillende contracten
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Goede medewerkers
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
1 jarig contract
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Heinenoord

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, om te douchen en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Heinenoord? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij gelijk de meest betaalbare maatschappij. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Binnenmaas). Een betaalbare aanbieder achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Schinnen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Binnenmaas.