Energie vergelijken Schinnen Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Schinnen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Hierbij kun je denken aan aanbieders van stroom zoals bijv. Energieflex en Qwint. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Schinnen? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend vind je onmiddellijk de goedkoopste energie. Van elke verstrekker ontdek je de prijs per jaar en de beschikbare welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Via deze website check je alle details over stroom, gas en licht in Schinnen.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €248

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Schinnen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Green Choice €210 €17,50 €1.597,55
3 jaar Green Choice €330 €9,17 €1.717,55
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.837,55

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Schinnen”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Schinnen:

 1. Vandebron
 2. Essent
 3. UnitedConsumers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Schinnen waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, in het weekend en met feestdagen). Welke van deze opties het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij Enduris.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Schinnen? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Schinnen zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas bieden vaak speciale welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €268

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aankomende aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Schinnen zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Meeden.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de meest voordelige energiemaatschappij voor jou. Suggestie: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Noemenswaardig: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Schinnen


Zo vind je de goedkoopste energie in Schinnen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Schinnen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Goede service
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Goede medewerkers
Goede welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Vaste prijs stroom
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Meerdere contracten
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Overstapservice
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Flexibele of vaste prijs
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Tussentijds aanpassen
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Aangename service
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Online verbruik inzien
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Goede medewerkers
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Schinnen

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Schinnen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij gelijk de meest goedkope leverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gastarieven uit de regio (Schinnen). Een aantrekkelijke leverancier achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Cuijk.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Schinnen.