Energie vergelijken Broek op Langedijk Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Broek op Langedijk? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders zoals Clean Energy of NLE. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Broek op Langedijk? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier check je de kosten op jaarbasis en de optionele welkomstpremie. Direct meer informatie lezen? Hier vind je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Broek op Langedijk.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €196

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Broek op Langedijk? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Energiedirect.nl €130 €10,83 €1.523,65
3 jaar Energiedirect.nl €270 €7,50 €1.643,65
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.763,65

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met de vergelijker vergelijk je razendsnel en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Broek op Langedijk”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Broek op Langedijk:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Broek op Langedijk met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw energie op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Cogas.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Broek op Langedijk? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Broek op Langedijk is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders geven namelijk enorme welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €159

 1. Pluis uit hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Filter de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie toekomstige energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Broek op Langedijk zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Holland. Na een periode van een jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Wapse.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de voordeligste maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Goed om te weten: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Broek op Langedijk


Zo vind je de goedkoopste energie in Broek op Langedijk

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Broek op Langedijk (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Persoonlijk advies
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Tussentijds aanpassen
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Vaste prijs gas
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
3 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
1 jaar vast of variabel
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Variabele gasprijzen
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

100% duurzaam
Snel oversluiten
Fikse aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Diverse prijsafspraken
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Tussentijds aanpassen
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Inzicht in je verbruik
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Broek op Langedijk

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Gas gebruiken we voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Broek op Langedijk? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je binnen no-time de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Langedijk). Een passende organisatie gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Meeden.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Langedijk.