Energie vergelijken Hekelingen Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Hekelingen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan leveranciers van stroom zoals Eneco en Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Hekelingen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder vergelijk je de energiekosten per jaar en de eventuele. welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website tref je rijke informatie over stroom, gas en licht in Hekelingen.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €178

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Hekelingen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Delta .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Delta €150 €12,50 €1.550
3 jaar Delta €420 €11,67 €1.670
5 jaar Delta €0 €0 €1.790

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van onze tool vergelijk je vluchtig en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Hekelingen”. Daarnaast kun je sorteren op energie van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Hekelingen:

 1. Allure Energie
 2. MAIN Energie
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Hekelingen met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw energie tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder MAIN Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Hekelingen? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In Hekelingen zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Aanbieders hanteren doorgaans goede welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €177

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw toekomstige aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Hekelingen zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Broekland.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet direct de voordeligste maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Tip: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Tip: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Hekelingen


Stap over naar de goedkoopste energie in Hekelingen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Hekelingen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Vaste prijs gas
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Persoonlijke service
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Betalen in termijnen
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Goede medewerkers
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Vriendelijke service
Scherpe welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene energie
Hulp bij overstappen
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Charmante service
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Vaste prijs stroom
Goede welkomstpremie

logo engie

Engie

100% duurzaam
Nette service
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Persoonlijk advies
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Eenvoudig afsluiten
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Hekelingen

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, om te douchen en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Hekelingen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je binnen no-time de aantrekkelijkste maatschappij. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de goedkoopste gastarievenuit de regio (Spijkenisse). Een aantrekkelijke maatschappij aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Schiphol.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Spijkenisse.