Energie vergelijken Helden Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €227


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Helden? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn stroom maatschappijen als Eneco of MAIN Energie. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Helden? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie zie je de energiekosten per jaar en de beschikbare welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website tref je alle info over stroom, gas en licht in Helden.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €186

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Helden? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Vattenfall .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €170 €14,17 €1.550,10
3 jaar Vattenfall €120 €3,33 €1.670,10
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.790,10

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van deze pagina vergelijk je supersnel en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Helden”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Helden:

 1. Energiedirect.nl
 2. Huismerk Energie
 3. Vrijopnaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Helden met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Helden? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Helden zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders hanteren doorgaans fantastische welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €181

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De nieuwgekozen energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Helden zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Bronkhorst.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt in een oogopslag de meest betaalbare stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Belangrijk: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Doorslaggevend: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Helden


Zo vind je de goedkoopste energie in Helden

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Helden (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
1 jarig contract
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Contract wijzigen
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Online account
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Nette klantenservice
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Online verbruik inzien
Fikse welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Persoonlijke service
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Sympatieke service
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Nette klantenservice
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Flexibele of vaste prijs
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Variabele gasprijzen
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Nette klantenservice
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
2 jarig contract
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Helden

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Helden? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je eenvoudig de meest betaalbare maatschappij. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Peel en Maas). Een interessante gas leverancier gezien? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Schipluiden.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Peel en Maas.