Energie vergelijken Bronkhorst Start met vergelijken en bespaar tot €278


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Bronkhorst? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van leveranciers van stroom zoals DELTA en Oxxio. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Bronkhorst? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Daarna kies je de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna vergelijk je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van elke energieaanbieder vind je de kosten per 12 maanden en de geldende cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op onze website lees je bruikbare info over stroom, gas en licht in Bronkhorst.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €221

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Bronkhorst? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van NLE.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €180 €15,00 €1.523,90
3 jaar NLE €320 €8,89 €1.643,90
5 jaar NLE €0 €0 €1.763,90

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van deze pagina vergelijk je razendsnel en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Bronkhorst”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Bronkhorst:

 1. Anode Energie
 2. HVC
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Bronkhorst die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Clean Energy.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Bronkhorst? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Bronkhorst zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers stunten met speciale welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €218

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De aankomende leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Bronkhorst zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Per jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Warfstermolen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de meest voordelige aanbieder die past bij jouw situatie. Let op: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Bronkhorst


Profiteer van de goedkoopste energie in Bronkhorst

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Bronkhorst (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
1 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
2 jaar vast of variabel
Interessante acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Variabele stroomprijzen
Interessante acties

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Vaste prijs stroom
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Flexibele of vaste prijs
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Snel oversluiten
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Online account
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Persoonlijke service
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Diverse prijsafspraken
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Bronkhorst

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Bronkhorst? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je in luttele seconden de goedkoopste gas aanbieder. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Bronckhorst). Een voordelige leverancier gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Meerstad.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Bronckhorst.