Energie vergelijken Hem Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €286


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Hem? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders als Allure Energie of Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Hem? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens bepaal je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens zie je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder tref je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Op onze website lees je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Hem.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €264

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een kortdurend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Hem? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Engie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Engie €250 €20,83 €1.550,50
3 jaar Engie €200 €5,56 €1.670,50
5 jaar Engie €0 €0 €1.790,50

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via onze tool vergelijk je vluchtig en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Hem”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Hem:

 1. Budget Energie
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Hem met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder Vandebron.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Hem? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Hem is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders kunnen een aanbod doen met daverende welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €274

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie aankomende energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Hem zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Bruinisse.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt nu de goedkoopste stroom maatschappij die past bij jouw situatie. Doorslaggevend: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Suggestie: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Hem


Zo vind je de goedkoopste energie in Hem

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Hem (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Diverse prijsafspraken
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Overstaphulp
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Verbruik aanpassen
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Goede service
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Betalen in termijnen
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Aangename service
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Snel overstappen
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
1 jarig contract
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Goede service
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
3 jaar vast of variabel
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Hem

Gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Hem? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je meteen de goedkoopste gasmaatschappij. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Drechterland). Een betaalbare aanbieder ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Schoorl.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Drechterland.