Energie vergelijken Hertme Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €257


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Hertme? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij stroom maatschappijen zoals bijv. DELTA en Leon Zeewolde. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Hertme? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend vergelijk je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Per leverancier vind je wat je per jaar kwijt bent en de geldende cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door rijke informatie over gas, stroom en licht in Hertme.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €247

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Hertme? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €120 €10 €1.551,35
3 jaar Eneco €370 €10,28 €1.671,35
5 jaar Eneco €0 €0 €1.791,35

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je rap en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Hertme”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Hertme:

 1. Vandebron
 2. Greenchoice
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Hertme waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Check alle details over E.ON.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Hertme? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Hertme is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers hebben gewoonlijk speciale welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €195

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Zoek de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je toekomstige maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Hertme zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Overijssel. Elk jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Burgerbrug.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest betaalbare maatschappij voor jouw woning en verbruik. Tip: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Hertme


Stap over naar de goedkoopste energie in Hertme

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Hertme (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Overijssel)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Direct overstappen
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Jaren actief
3 jaar vast of variabel
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Sympatieke service
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Verschillende contracten
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Betalen in termijnen
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Nette service
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Overstaphulp
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Persoonlijke service
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
1 jarig contract
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Hertme

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Hertme? Met behulp van onze gas-vergelijker bekijk jij makkelijk de meest voordelige gasmaatschappij. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het geschatte jaarverbruik in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Borne). Een voordelige maatschappij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Silvolde.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Borne.