Energie vergelijken Silvolde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €228


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en haastig energieprijzen vergelijken in Silvolde? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Ongetwijfeld ken je wel aanbieders van stroom zoals Anode Energie of Innova Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Silvolde? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Per maatschappij ontdek je de kosten per 12 maanden en de optionele welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze pagina ontdek je handige info over stroom, gas en licht in Silvolde.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €196

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft ontvang je een leuke korting. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Silvolde? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Vattenfall €210 €17,50 €1.599,05
3 jaar Vattenfall €310 €8,61 €1.719,05
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.839,05

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met de vergelijker vergelijk je vluchtig en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Silvolde”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Silvolde:

 1. Eneco
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Silvolde waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw energie tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Pure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Silvolde? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Silvolde is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders hebben gewoonlijk verrassende welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €249

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw toekomstige aanbieder regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Silvolde zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Middenmeer.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt direct de meest betaalbare aanbieder voor jouw situatie. Goed om te weten: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Silvolde


Stap over naar de goedkoopste energie in Silvolde

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Silvolde (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Goede service
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Snel af te sluiten
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Simpele voorwaarden
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Goede service
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Goede klantenservice
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Slimme meter
1 jarig contract
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Hulp bij overstappen
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
3 jarig contract
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Snel oversluiten
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Flexibele of vaste prijs
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Silvolde

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Gas gebruiken we om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Silvolde? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij eenvoudig de voordeligste gas aanbieder. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen uit de regio (Oude IJsselstreek). Een passende gasmaatschappij gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken De Lier.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Oude IJsselstreek.