Energie vergelijken Herwen Start met vergelijken en bespaar wel €289


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Herwen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk hierbij aan leveranciers van stroom zoals Vrijopnaam en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Herwen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij vergelijk je de kosten op jaarbasis en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina tref je bruikbare info over stroom, gas en licht in Herwen.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €218

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Herwen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Oxxio €140 €11,67 €1.551,45
3 jaar Oxxio €390 €10,83 €1.671,45
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.791,45

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met de vergelijker vergelijk je gauw en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Herwen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Herwen:

 1. Clean Energy
 2. Engie
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Herwen met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Ga aan de slag met energie van Energiedirect.nl.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Herwen? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Herwen is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen werken met aantrekkelijke welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €285

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De toekomstige maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Herwen zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Burgh-Haamstede.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet eenvoudig de aantrekkelijkste stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Tip: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Herwen


Vind de goedkoopste energie in Herwen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Herwen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Overstapservice
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Direct overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
3 jarig contract
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
1 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Overstaphulp
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Goede medewerkers
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Aangename service
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Vaste prijs stroom
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Aangename service
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Nette klantenservice
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Snel oversluiten
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Herwen

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Herwen? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij vandaag nog de meest betaalbare leverancier. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en check aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Rijnwaarden). Een passende partij gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Simpelveld.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Rijnwaarden.