Energie vergelijken Heteren Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en haastig energieprijzen vergelijken in Heteren? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Budget Energie of Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Heteren? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder tref je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstkorting. Advies nodig? Op onze website ontdek je rijke informatie over stroom, gas en licht in Heteren.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €202

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Heteren? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Premie/maand Totaal
1 jaar Green Choice €160 €13,33 €1.551,55
3 jaar Green Choice €410 €11,39 €1.671,55
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.791,55

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van de vergelijker vergelijk je vluchtig en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Heteren”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van wind of de zon. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Heteren:

 1. Budget Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Heteren waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het beste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Engie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Heteren? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In Heteren is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders hanteren verrassende welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €136

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie toekomstige energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Heteren zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Burgwerd.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest voordelige stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Aanwijzing: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Heteren


Vind de goedkoopste energie in Heteren

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Heteren (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Goede klantenservice
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Eenvoudig afsluiten
Hoge aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Goede medewerkers
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Sympatieke service
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Aangename service
Sublieme acties

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Eenvoudig afsluiten
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Nette klantenservice
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
1 jarig contract
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Hulp bij overstappen
Goede welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
1 jaar vast of variabel
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
1 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Heteren

Het verbruik van gas bepaalt deels de energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Heteren? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je nu de meest voordelige gasmaatschappij. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Overbetuwe). Een goedkope gasmaatschappij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Sint Agatha.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Overbetuwe.