Energieprijzen Engie Profiteer van de beste acties en ontvang een voordeel tot €279


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken van Engie? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan stroom maatschappijen als Anode Energie en Powerpeers. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wat zijn nu de stroomtarieven van Engie? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder selecteer je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna check je ogenblikkelijk een contract dat bij jouw wensen past. Ontdek nu ook de aanbiedingen van Energieflex. Van iedere soort contract ontdek je de jaarlijkse kosten en de eventuele. welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Via deze website blader je door handige info over gas, stroom en licht van Engie.

Alle soorten stroom en gas

Ontdek jaarlijkse kosten van alle contracten

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Profiteer van de welkomstkorting en bespaar tot €231

Engie energie aanbiedingen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu direct stroom aanbiedingen van Engie (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Kies het contract dat bij jou past en sluit je contract online over naar Engie.


Gasprijzen Engie

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, om te douchen en om eten te bereiden. Wat zijn actuele gastarieven van Engie? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij zonder problemen het goedkoopste contract. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en Engie welkomstpremies. Vergelijk op basis van locatie, bijvoorbeeld Haarlem. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de meest aantrekkelijke gas- en stroom aanbiedingen van Engie dat past bij jouw situatie. Een goedkope gas leverancier gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Vergelijk op basis van locatie, bijvoorbeeld Meppel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente.