Energie vergelijken Sint Annen Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €268


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Sint Annen? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Toonaangevende partijen zijn aanbieders van stroom zoals bijv. DELTA en Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Sint Annen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend vind je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie ontdek je de kosten per 12 maanden en de beschikbare welkomstkorting. Direct meer informatie lezen? Via deze pagina blader je door uitvoerige details over stroom, gas en licht in Sint Annen.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €205

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Sint Annen? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Qurrent .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Qurrent €110 €9,17 €1.599,30
3 jaar Qurrent €360 €10 €1.719,30
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.839,30

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Middels deze pagina vergelijk je gauw en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Sint Annen”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Sint Annen:

 1. Anode Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Sint Annen waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in de weekenden en met bijv. kerst). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Vrijopnaam.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Sint Annen? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In Sint Annen zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders hanteren aantrekkelijke welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €230

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw toekomstige energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Sint Annen zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Groningen. Na afloop van elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Midwolde.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt meteen de meest aantrekkelijke stroomleverancier voor jou. Suggestie: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Sint Annen


Vind de goedkoopste energie in Sint Annen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Sint Annen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Groningen)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Online account
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Snel overstappen
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Gemakkelijk oversluiten
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Verbruik aanpassen
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Contract wijzigen
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Overstapservice
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Variabele gasprijzen
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Snel af te sluiten
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Sint Annen

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energienota. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Sint Annen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij binnen een paar seconden de meest voordelige gasleverancier. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Ten Boer). Een geschikte gas leverancier gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken De Pol.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Ten Boer.