Energie vergelijken Heveadorp Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Heveadorp? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Clean Energy en Vattenfall. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Heveadorp? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per organisatie zie je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze pagina ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Heveadorp.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €239

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Heveadorp? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €210 €17,50 €1.551,80
3 jaar Budget Energie €140 €3,89 €1.671,80
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.791,80

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Heveadorp”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Heveadorp:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Heveadorp waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij HVC.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Heveadorp? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Heveadorp zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers geven jouw prachtige welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €214

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De volgende leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Heveadorp zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Cadzand.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt in een oogopslag de aantrekkelijkste leverancier voor jou. Aanwijzing: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Heveadorp


Zo vind je de goedkoopste energie in Heveadorp

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Heveadorp (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert panelen
Charmante service
Prominente acties

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Maandelijks bijstellen
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Online account
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Sympatieke service
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Goede service
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

100% duurzaam
Vaste prijs stroom
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Heveadorp

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Heveadorp? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je vandaag nog de meest betaalbare maatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Renkum). Een goedkope aanbieder gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Sint Jansklooster.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Renkum.