Energie vergelijken Cadzand Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €294


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Cadzand? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders zoals UnitedConsumers en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Cadzand? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend check je direct de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker vind je de prijs per jaar en de geldende korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Op deze pagina vind je rijke informatie over gas, stroom en licht in Cadzand.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €227

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Cadzand? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Termijn Aanbieder Premie Premie/maand Totaal
1 jaar Oxxio €220 €18,33 €1.525,60
3 jaar Oxxio €340 €9,44 €1.645,60
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.765,60

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via onze tool vergelijk je razendsnel en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Cadzand”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Cadzand:

 1. Clean Energy
 2. Essent
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Cadzand die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welk soort tarief het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van de energie tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Cogas.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Cadzand? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Cadzand is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers bieden je reusachtige welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €215

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De toekomstige aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Cadzand zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Per jaar ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Wervershoof.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest betaalbare stroom maatschappij die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Cadzand


Profiteer van de goedkoopste energie in Cadzand

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Cadzand (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Eenvoudig afsluiten
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Hulp bij overstappen
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Vaste prijs stroom
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Online account
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Verbruik advies
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
2 jaar vast of variabel
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
3 jarig contract
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Sympatieke service
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Verbruik advies
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
1 jarig contract
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Cadzand

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Cadzand? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je zonder problemen de meest betaalbare gasmaatschappij. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Sluis). Een goedkope maatschappij kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Mijdrecht.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Sluis.