Energie vergelijken Hezingen Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Hezingen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van stroomleveranciers als bijvoorbeeld UnitedConsumers of HVC. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Hezingen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend selecteer je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder tref je de prijs per jaar en de hoogte van de welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Hezingen.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €205

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Hezingen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Essent .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar Essent €230 €19,17 €1.551,90
3 jaar Essent €160 €4,44 €1.671,90
5 jaar Essent €0 €0 €1.791,90

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van deze pagina vergelijk je supersnel en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Hezingen”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Hezingen:

 1. Anode Energie
 2. Essent
 3. UnitedConsumers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Hezingen waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Leon Zeewolde.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Hezingen? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Hezingen zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas hanteren formidabele welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €131

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De volgende aanbieder regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Hezingen zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Overijssel. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Capelle aan den IJssel.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt in een oogopslag de meest voordelige stroom maatschappij voor jou. Advies: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Hezingen


Zo vind je de goedkoopste energie in Hezingen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu razendsnel de goedkoopste stroom in Hezingen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Overijssel)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Eenvoudig afsluiten
Prominente kortingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Goede service
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Vriendelijke service
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
1 jarig contract
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Variabele stroomprijzen
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Overstaphulp
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
1 jarig contract
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Maandelijks bijstellen
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Overstapservice
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Snel oversluiten
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Hezingen

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Hezingen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij meteen de meest goedkope gasmaatschappij. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Tubbergen). Een interessante leverancier kunnen vinden? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Sint Joost.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Tubbergen.