Energie vergelijken Hillegom Start met vergelijken en bespaar wel €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Hillegom? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Toonaangevende partijen zijn stroomleveranciers als Energieflex of Huismerk Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Hillegom? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van elke energieaanbieder check je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier lees je bruikbare info over gas, stroom en licht in Hillegom.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €262

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft ontvang je een leuke korting. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Hillegom? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €170 €14,17 €1.552,35
3 jaar Delta €250 €6,94 €1.672,35
5 jaar Delta €0 €0 €1.792,35

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van deze website vergelijk je snel & soepel de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Hillegom”. Je kunt ook filteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Hillegom:

 1. DELTA
 2. HVC
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Hillegom waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Qwint.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Hillegom? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Hillegom zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders bieden vaak immense welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €166

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De volgende energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Hillegom zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zuid-Holland. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Collendoorn.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft nu de meest aantrekkelijke energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Suggestie: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Suggestie: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Hillegom


Zo vind je de goedkoopste energie in Hillegom

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Hillegom (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Goede klantenservice
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Contract wijzigen
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Overstapservice
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Verschillende contracten
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Sympatieke service
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Aangename service
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Variabele stroomprijzen
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Diverse prijsafspraken
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Vaste prijs stroom
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Vriendelijke service
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Duidelijke voorwaarden
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Hillegom

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt verbruikt om het in huis warm te maken, om te douchen en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Hillegom? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij snel & overzichtelijk de meest voordelige aanbieder. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Hillegom). Een interessante organisatie kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Sint-Annaland.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Hillegom.