Energie vergelijken Sint-Annaland Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €227


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Sint-Annaland? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn stroommaatschappijen zoals Vandebron en Oxxio. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Sint-Annaland? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Per aanbieder tref je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke welkomstbonus. Advies nodig? Hier ontdek je praktische info over stroom, gas en licht in Sint-Annaland.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €236

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Sint-Annaland? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Engie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Engie €110 €9,17 €1.600,05
3 jaar Engie €190 €5,28 €1.720,05
5 jaar Engie €0 €0 €1.840,05

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels onze tool vergelijk je gauw en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Sint-Annaland”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Sint-Annaland:

 1. DELTA
 2. Essent
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Sint-Annaland met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en met feestdagen). Welke van deze opties het beste is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als DELTA.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Sint-Annaland? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Sint-Annaland is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers hanteren serieuze welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €140

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwgekozen energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Sint-Annaland zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Per jaar vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Moergestel.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de aantrekkelijkste stroomleverancier die past bij jouw situatie. Let op: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Cruciaal: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Sint-Annaland


Ontdek de goedkoopste energie in Sint-Annaland

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Sint-Annaland (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Vaste prijs gas
Interessante acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Charmante service
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Aangename service
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Vaste prijs gas
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Gemakkelijk oversluiten
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Goede service
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
2 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
1 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Persoonlijk advies
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Online account
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Betalen in termijnen
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Sint-Annaland

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Sint-Annaland? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij eenvoudig de meest voordelige maatschappij. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Tholen). Een voordelige partij ontdekt? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken De Zilk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Tholen.