Energie vergelijken Hoenzadriel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Hoenzadriel? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk maar aan leveranciers van stroom zoals E.ON en Greenchoice. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Hoenzadriel? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens vind je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij zie je de prijs per jaar en de beschikbare welkomstkorting. Advies nodig? Op onze website blader je door rijke informatie over stroom, gas en licht in Hoenzadriel.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €215

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Hoenzadriel? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Bonus/maand Totaal
1 jaar Budget Energie €150 €12,50 €1.553,00
3 jaar Budget Energie €380 €10,56 €1.673,00
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.793,00

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je razendsnel en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Hoenzadriel”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Hoenzadriel:

 1. E.ON
 2. Fenor
 3. Powerpeers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Hoenzadriel met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, in het weekend en nationale feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Consumeer je relatief veel van de energie op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Allure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Hoenzadriel? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Hoenzadriel zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen bieden je sublieme welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €148

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw nieuwe maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Hoenzadriel zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Dalerpeel.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest aantrekkelijke energiemaatschappij voor jou. Interessant: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Tip: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Hoenzadriel


Profiteer van de goedkoopste energie in Hoenzadriel

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Hoenzadriel (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Direct overstappen
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Snel oversluiten
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
2 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Simpele voorwaarden
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
1 jaar vast of variabel
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
2 jarig contract
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Vriendelijke service
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Overstapservice
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Vaste prijs gas
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Verschillende contracten
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Overstaphulp
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Hoenzadriel

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Hoenzadriel? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je direct de meest goedkope gasleverancier. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Maasdriel). Een betaalbare organisatie gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Sliedrecht.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Maasdriel.